Kiterítenek úgyis

Címkék: graffiti sertésinfluenza h1n1

2010.01.28. 14:34

Ide igazából egy fényképet szántam, de mire sikerült volna lefotóznom az ominózus feliratot a pesterzsébeti buszmegállóban levő pékség oldalán, már lefestették. Kár, mert a nép hangja ezúttal nem azt közölte, hogy "Szeretlek Marcsi", hanem egy kissé pesszimista életbölcsességet az idei tél slágertémája, a sertésinfluenza kapcsán:

H1N1 vakcina = halál!

Bizonyára nem sokáig váratott magára a válasz, a kézírás alapján (mire jó a grafológusi végzettség!) vélhetően eltérő személytől:

H1N1 = halál!

Hát, mit mondjak, egy fagyos januári reggelen, amikor merev ujjaid közül már a harmadik cigaretta készül kiesni (erről lesz majd egy következő poszt), orrodból literszám folyik a... khm... váladék, és ateista létedre buzgón imádkozol, hogy a BKV-sztrájk ellenére mégiscsak tévedjen erre egy kósza busz - nos, ilyen reggeleken ez a két felirat valahogy nem az élet végtelen szeretetét és a jövőbe vetett tántoríthatatlan hitet erősíti bennem. Sommázva: bármit teszünk, nekünk így is, úgy is annyi.

De aki hisz benne, hogy van égi kegyelem mindannyiunknak, azok számára megörökítem egy aluljáróban látott, szerintem hívő informatikus által kreált (az előző poszthoz is kapcsolódó) kinyilatkoztatást:

Jézus reset téged

A bejegyzés trackback címe:

https://blogdosag.blog.hu/api/trackback/id/tr11709125

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása